Asra Leo v. Castellum Mütal

Nimi: Asra Leo v. Castellum Mütal
Kutsumanimi: Löwe
Saksan rekisterinumero: DLZB 28555
Suomen rekisterinumero: FI48129/20
Syntymäaika: 10.04.2018
Rotu: Leonberginkoira

Lonkkanivel: A/A
Kyynärnivel: 1/1
Selkäkuvaus: Terve 000
Silmätutkimus: Terveet, ei perinnöllisiä silmäsairauksia

LPN1, LPN2, LEMP: Vanhemmilla puhtaat testitulokset

Isä: Coudy Goldenleon
Emä: Abigail What a Girl Leo v. Jerichower Land
Kasvattaja: Heike Heichler, Saksa
Omistaja: Pirjo Ala-Kaarre, Mea Matero

Löwe tuli meille Saksasta kesäkuussa 2018. Löwe on alusta saakka ollut hyvin itsevarma koira ja otti heti paikkansa laumassa. Muutaman kuukauden ehtivät Löwe ja Lennykin tutustumaan, ennen kuin rakkaasta Lennystä tuli enkelikoira.
Leonasta ja Löwestä tuli hyvä parivaljakko: leikkivät ja tekevät kaiken yhdessä. Ovathan serkuksia, Leonan äiti ja Löwen isä ovat täyssisaruksia. 
Löwellä on kaunis kokonainen musta maski, tummat silmät ja hyvänlaatuinen turkki punaruskealla värityksellä. Löwellä, niin kuin meidän muillakin koirilla on vahtiviettiä- mikään ei jää huomaamatta pihassa. Jos muut eivät huomaa, niin Leona huomaa kaiken ja ‘viestittää’ sitten muille, että haloo, nyt jotain erityistä liikkuu ympäristössä. ;o) Löwe nauttii ulkoilusta ja pitkistä lenkeistä. Kesäisin lempi-liikuntamuoto on ehdottomasti uiminen. Löwe hyppää yleensä “pommilla” järveen laiturilta. Lyyran jäädessä A-pentueesta meille, tuli niistäkin kahdesta hyvät leikkikaverit. Lauman nuorimpana ne riehaantuvat usein pihassa leikkimään, kun Leona jo katselee pääasiassa sivusta heidän touhujaan.
Löwe on myös äiti: B-pentueen yksi ainokainen, Kaarteen Birre Birdie on Löwen esikoistytär. Löwe hoiti pentuaan erinomaisesti, suurella kärsiväisyydellä.

Löwe on näyttelyissä saanut hyviä tuloksia: ERI, VARA-SERT, SERT, VSP. Löwellä on nyt kaksi sertiä koossa. Jos yhden vielä joskus saisi, niin olisi Suomen muotovalio.

Leonberginkoira, Löwe, Kaarteen Kennel

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑