Ramavan’s Zephire 2

Nimi: Ramavan’s Zephire
Kutsumanimi: Luke
Rekisterinumero: FIN48725/04
Syntymäaika: 13.10.04
Kuollut: 02.09.2015
Rotu: Leonberginkoira

Isä: Grizzly V Dreiburgenland
Emä: Ramavan’s Capriccioso
Kasvattaja: Raili ja Matti Ahonen, Mäntsälä
Omistaja: Pirjo Ala-Kaarre

Lonkat: A/A
Kyynäret: 0/0
Silmät: Ei todettu perinnöllisiä sairauksia
Kivekset: Normaalit

 

Luke tuli meille 1,5 vuotiaana kodinvaihtajana vuonna 2006. Olimme heti myyty tälle ihanalle rotunsa edustajalle. Luke eli meillä hyvän elämän ja eli pitkään- melkein 11 vuotiaaksi.
Ulkonäöltään Luke oli hyvin rodunomainen- sillä oli paksu punaruskea turkki, hieno uroksen pää, missä kokonainen tumma maski. Myös luonteeltaan Luke oli hyvin tyypillinen leonberginkoira: Ystävällinen, lempeä, itsenäinen ja rohkea. Lihaksikas ja vahva- jaksoi uskomattomia lenkkejä ja ui tosi pitkiä matkoja mökillä ollessamme. Saatoimme aamulla herätä ja katsoa kauas järvelle, että mikä musta piste siellä näkyy, niin se oli Luke aamu-uinnillaan.
Lukella oli vahtiviettiä ja ns. samaan rahaan vahti naapurin rouvankin tontin. ;o)
Luke oli varsinainen ”Houdini”- osasi avata ovia, tarhan lukkoa, päästä mitä ovelimmin kytketyistä hihnoista irti – ja sitten mentiin kovaa kyytiä katsomaan naapurin tyttökoiraa.
Osasi se herra toki kotiin palata nätisti tien sivua- odotti yksinäänsäkin suojatien reunassa, milloin reitti on vapaa. Kaikkian voisi sanoa, että Luke oli hyvin viisas koira, vaikkakin järjesti meille sydämentykytyksiä välillä häipyessään omille tutkimusmatkoilleen ja juoksuisten narttujen perään.

Luke teki 2 pentuetta. Niistä yhdestä meille tuli Lenny-poika, joka isänsä tapaan valloitti sydämemme.

 

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑